logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
 

Urmakare Stockholm

Klockreparationer och urmakare i Stockholm – Hagströms Ur

Letar du efter urmakare i Stockholm? På Hagströms Ur har vi lång erfarenhet av justering, underhåll och reparation av klockor från de flesta tillverkare på marknaden. Oavsett om du behöver byta batteri, laga ditt klockarmband, utföra mer omfattande reparationer eller bara är i behov av allmän urmakeri är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Vi utför arbeten på olika typer av klockor. Däribland armbandsur, väggur, golvur och bordsur. Vår verksamhet är belägen i Vasastan, Stockholm, och du är varmt välkommen att besöka oss!

 

Urmakare och klockservice i Stockholm

När det kommer till klockor och urverk så kommer man förr eller senare att behöva utföra någon form av underhåll och justering. I bästa fall handlar det om mindre saker såsom byte av batteri eller armband. Ibland krävs däremot mer omfattande åtgärder. Vill man att klockan ska ha så lång livslängd som möjligt är det även ofta en bra idé att utföra service med viss regelbunden. Märker man att klockan har börjat gå långsammare, eller kanske stannat upp helt och hållet, så är det givna tecken på att något behöver åtgärdas. I dessa fall kan det vid första anblick vara svårt att veta vad som har hänt med klockan, då det både kan handla om att batteriet behöver bytas, men det kan också ha att göra med mer omfattande skador.

Att klockor går sönder är knappast ovanligt, och i de flesta fall går det hela att åtgärda med hjälp av justering och komponentbyten. På vår verkstad så kan vi redan på plats identifiera de flesta problem, men vad som behöver göras, hur omfattande problemet är och hur lång tid det kan tänkas ta att åtgärda varierar ofta stort.  Om det handlar om är något mindre fel, såsom att batteriet behöver bytas, kan det ofta åtgärdas inom någon dag, medan mer omfattande reparering kan ta längre tid.

Kostnader för reparation och klockservice kan variera, men vi erbjuder alltid ett kostnadsförslag och en tidsram efter att vi har identifierat problemet och konstaterat vad som behöver åtgärdas. Hos oss kan du alltid vara säker på att det inte dyker upp några oväntade kostnader, och att allt arbete utförs både tidsenligt och professionellt. Allt för att din klocka ska fungera som den ska igen.

 

Reparera klocka eller köpa ny?

Det är vanligt att man funderar på huruvida det är bättre att reparera sin gamla klocka, eller helt enkelt bita i det sura äpplet och köpa en ny. Som vanligt beror det på vad man har för önskemål och preferenser. För många har klockor ett symboliskt eller sentimentalt värde som helt enkelt inte går att ersätta. Då finns det många skäl att välja reparation framför nyköp. I andra fall är klockan främst ett praktiskt tillbehör, som utan problem kan ersättas med en likvärdig eller till och med bättre klocka. Huruvida man föredrar att reparera eller köpa en ny klocka beror på så sätt i stor utsträckning på ens egen relation klockan samt vilken roll den har – och har haft – i ens liv.

Hos Hagströms Ur har du möjlighet att både få dina klockor reparerade och att köpa helt nya produkter. Allt utifrån vad du själv är ute efter. Vi hjälper dig gärna med såväl klockservice som att välja ut en ny passande klocka.

 

Vad kostar det att byta batteri i en klocka?

Priset för batteribyten i klockor kan skilja sig åt beroende på vilken typ av klocka det rör sig om. I och med den stora mängden olika typer av batterier och urverk så kan arbetsinsatsen varia stort mellan olika modeller. Vissa klockor är enklare, och arbetet går då snabbt att utföra medans andra klockor har en mer komplicerad batterimekanik som kräver mer arbete. I vissa fall kan klockan behöva trycktestas i samband med batteribyte. För att kunna få ett exakt pris vad gäller batteribyte kan du höra av dig till oss för att få ett kostnadsförslag.

Hagströms ur – din urmakare i Stockholm.

Tveka inte att kontakta oss när du vill ha hjälp med service på din klocka. Vi erbjuder service inom byte av batteri samt armband och rengöring till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder alltid garanti på våra service arbeten.

KONTAKTA OSS

Hagströms ur
Norrtullsgatan 10
113 27 Stockholm

Telefon: 08-34 80 43
E-post: info@hagstromsur.se

Skicka in din förfrågan till oss

Artiklar om klockor & urmakeri

Här samlar vi intressanta och informativa artiklar om klockor och urmakeri.