logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
 

Om oss

Många års erfarenhet

Med 20 års erfarenhet inom klockbranschen så har vi kunskaper om de flesta sorters urverk, klockor och klockrelaterade tillbehör. Denna erfarenhet rullar vi vidare till våra kunder och ser därför till att alltid leverera med högsta möjliga kvalitet.  Med utvalda produkter och tillförlitliga tjänster har vi kommit att bli ett populärt val för såväl klockentusiaster som vardagsanvändare.

Snabb service

Med många års erfarenhet av urmakeri så kan vi hålla att förhållandevis högt arbetstempo utan att för den delen kompromissa med kvalitet. Genom att erbjuda garanti på alla tjänster som vi utför så ställer vi oss verkligen bakom vår förmåga att leva upp till dina förväntningar.

Butik att lita på

Sedan starten har vi prioriterat kvalitativa produkter och trygga tjänster. Genom att värdesätta våra kunders tid och förtroende så har vi lyckats få många återkommande stamkunder. Vi välkomnar varmt såväl nya som gamla besökare!

Försäljning och reparationer av armbandsur, väggur, bordsur m.fl.

Välkommen till Hagströms UR. Här hittar du klockor av högsta kvalitet från världsledande varumärken. Vi vägleder vi dig till ett tryggt köp som du kommer ha glädje av en lång tid framöver. Hos oss får du även bästa tänkbara service på dina investeringar i vår verkstad. Välkommen!

Till våra varumärken