logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Gant och dess historia

Hagströms Ur - Tidernas affär / Klockhistoria  / Gant och dess historia

Gant och dess historia

Gant är ett världskänt klockmärke som skapar klockor, slitage och fotkläder och olika dekorationer. Företagets historia började 1914, när utlänning Bernard Gant såg Amerika. Bernard var skräddare och började sitt yrke från krage. I en sömnadsverk mötte han sin framtida fru, som var specifik på fångarna sy och fånga luckor att göra. Deras samarbete var en början av familjeanslutningar, såväl som av ett företag.

Historia:

År 1941 flyttade Bernard till New Heaven, Connecticut. Där öppnade han tillsammans med sin kusin en samling där de gjorde skjortor. De samarbetade som sådana välkända och kända organisationer som Brooks Brothers, Manhattan Shirts, J. Press.

Försäkringen av högkaliber av deras generation, uttömd av Gant syskon, var brev “G” vävda mot kanterna i mittfickorna på de skjortor de skapade. I stället för ett byte avtryckets namn var klienterna precis vid detta brev “G”, vilket blev en bild av en hög kaliber och en unikhet av sin generation som släpptes av Gant syskon. Tid passerade och Bernards barn – Eliot ans Mattie gick med i familjeföretaget. Ett väldigt mycket skapat företag steg för steg leder till att skapa egen bild. År 1949 registrerades Gant syskon märke. De skapade sakerna var desamma: fantastiskt gjorda manliga skjortor, vilket ursprung senare förlorade sina gemensamma tankar och var en växlare grundligt.

Olika kategorier av Gant varumärke:

Gant-organisationen blev känd för sina unika skjortor, som hade ett specifikt veck och knapphål på baksidan. Ändå fick den grundläggande framsteget för skjortans konfiguration vara kragen som gick med i en skjorta av några fångster. Denna nya stil började en annan gång av manliga skjortor, den kallades “traditionell” som anses vara konstverk idag.

Mitt i 60-talet Gant-organisationen blev till den hårdaste tillverkaren av manliga skjortor.

Det bör också nämnas att Gant-organisationen sedan 1967 hade olika innehavare. I början av 80-talet svenskt varumärke Pyramid Sportswear köpte tillståndet som ska beskriva och avsluta eget arrangemang av kläder. På samma sätt låter det till lämplig Gant skapelse runt om i världen. I en kort tidsram kunde varumärket uppnå världsbekräftelse och Gant-ackumuleringar, som innehöll skjortor samt kläder till män, damer och till och med ungdomar, fotkläder och diverse dekorationer. Det bör dessutom anges att ett slående tillfälle för Gant-organisationen var en ankomsten av kvinnliga kläder 2004.

År 2008 köpte den ryska schweiziska organisationen Maus Frères Gant varumärke som levererade bara manliga kläder. En hänsyn till kvinnliga kläder betalades bara i början av XXI-talet. Prevalens och skillnad kom till Gant-organisationen när den första ackumuleringen för utmärkta kvinnor visade.

Dessa dagar producerar Gant-organisationen kläder till män, damer, skor och smycken av hög kaliber. Gant skapandet visas mer än i 70 nationer runt om i världen. Gant har sparat en intressant själ av flexibilitet och utan tvekan är det svältande för amerikansk dröm – det är så mycket som Bernard Gant inneslutit i sin tid i tanken om eget företag.

Gant klockar i detalj:

Klockor är i enastående position i alla ackumulationer av Gant varumärke. Klockor är intryck av konventioner, traditioner drömmar av upphovsmän och deras fantasi. Klockor gjorda av Gant förvandlades till ett felfritt tillskott för några hängivna av varumärket Gant som behöver betala ersättning på en gång modern smak och storhet.

Fodral av rostfritt stål: kvadratisk, rund, rektangulär kan göra en perfekt prestation till ett konstverk eller ett spelslitage. Skivor skuggade kontrasterande levereras med tre händer och en öppning av datum som anges av några timmarsmärken. Certifierade kohidremmar förbättrar klockmodeller som levereras med kvartsutveckling.

I det inte så avlägsna Gant-organet släpptes en unik modell, sammansatt i en association med den berömda amerikanska arkitekten Michael Bastian, som samarbetar med många välkända och framstående organisationer. Således kom ett föremål – en stor koll på begränsad frisättning.

Fodralerna är gjorda av rostfritt stål, ringen är skuggade i ljusa olivljus. Arabiska siffror och händer är gjorda i ljusa nyanser som ger ett unikt utseende till alla klockmodeller. En liten tidsperiod ligger nära vårt tryck “03:00” och på basen av ratten är det ett tecken «Begränsad utgåva» och ett tecken på att denna klockmodell är vattentät. En unik nyfikenhet levereras med ett bona fide kalvskinnsband, som kan ersättas med två extra remmar.

Klockorna är populära i många länder, men i synnerhet i Norge, där de hänvisar till dem som “gant klokker”, har varumärket betydande sociala värde.

Klockan har en japansk utveckling Miyota.

Först modeller av Gant klocka kan betona en fantastisk bild av innehavaren. Vem som helst kan köpa Gant klocka på sidan eller myndigheternas varor.

Inga Kommentarer
Skriv en kommentar